Založ si blog

Urážajú Vás SaS. . . nenechajte sa

Pani Nicholsonová sa včera, ako reakciu na Dankove výroky, rozhodla zobrať ženy ako rukojemníčky a hlásať sa za ich ochrankyňu (link k výroku). Tento čin ma donútil napísať komentár, lebo si nemyslím že si ženy zaslúžia podobne útoky. V mojom živote je veľa silných a inteligentných žien, ktoré nestačím každodenne obdivovať, a som za nich bohu nesmierne vďačný. Dokázali sa vypracovať z úplného dna, na rešpektované a úspešné ženy, len vďaka svojej drine, odhodlaniu, šikovnosti a ohromnej láske. Nemyslím si však, že sú toto ojedinelé prípady, skôr opak je pravdou. Preto, keď som si neveriacky prečítal reakciu pani Nicholsonovej, mi zamrzol úsmev na tvári, ktorý som mal z čítania žabomyších vojen v Parlamente. Ako sa len opovažuje stavať sa do role spasiteľa všetkých žien? Kto jej dal tento mandát? To my chcete povedať, že tato macocha plná zla a nenávisti namiesto lásky, múdrosti a pokory, je ta najlepšia reprezentantka žien na Slovensku? Len ak zo srandy, lebo viem že existujú stovky tisíce žien na Slovensku ktoré by si túto pozíciu zaslúžili omnoho viac. Preto Vás vyzývam. Prosím Vás, všetky ženy, aby sa nenechali brániť slabými ženami ako Nicholsonova, vy ste predsa oveľa silnejšie a múdrejšie. Prosím Vás, všetkých mužov, aby ste si nenechali urážať Vaše matky, manželky a dcéry. Hlavne prosím Vás, pani Nicholsonová, nechajte ľudí tak a neurážajte ich, a radšej sa  sústredte sa na niečo prospešnejšie pre Slovensko.

V Británii demokracia, v Turecku diktatúra

09.05.2019

Je fascinujúce pozorovať dvojité štandardy Európskych štátov a štátnikov v rôznych témach, prevažne v zahraničnej politike. Či už sa jedná o Rusko, Izrael, Venezuelu alebo USA, môžeme si byť istí, že jednotný meter aplikovaný nebude. Kým EU tlačí na Srbsko aby akceptovalo Kosovo ako samostatný štát, avšak zároveň odsudzuje anexiu Krymu, zatiaľ čo bojuje proti [...]

Každý život má svoju cenu. Aj Assangeov…

11.04.2019

Každý život má svoju cenu. Bodaj by to tak nebolo ale taka je krutá realita. Dneskajšie vydanie Assangea je tomu len dôkazom. Ak chcete zistiť tú jeho, tak sa pozrite na sumu 3-ročnej pôžičky pre Ekvádor od IMF (kontrolovaná USA), ktorú dostali tento pondelok. Ani smiešne ubezpečenie verejnosti že ho Briti nevydajú do štátu, kde je trest smrti, nezachráni charakter [...]

Americká báza na Slovensku? Nie ďakujeme!

28.02.2019

Nechcem Vás poúčať o dejinách našej malej krajiny, ale Slovensko zvádzalo boj o svoju slobodu a suverenitu dlhé roky. Práve preto by sme si mali túto vzácnosť, ktorú nemajú všetky národy na svete, ceniť a snažiť sa ju zachovať. Ak sa tu však postaví Americká základňa, ako sa povráva v kuloároch, že je predmetom rokovaní MZVEZ s USA (čo iba potvrdzuje agresívna [...]

stíhačka F-16

ONLINE: Bývalí piloti: Ukrajina bude pre lietadlá F-16 najnebezpečnejším bojiskom

29.04.2024 06:25

Obloha nad Ukrajinou bude najnebezpečnejším miestom, kde lietadlá F-16 vo svojej histórii operovali, uviedli bývalí americkí piloti pre Business Insider.

rafah, stanový tábor, pásmo gazy

Palestínčania hlásia mŕtvych po izraelských úderoch v Rafahu a na severe Gazy

29.04.2024 06:11, aktualizované: 06:50

Izraelské útoky na domy v Rafahu a v Pásme Gazy zabili viacerých Palestínčanov a mnohých zranili, uvádzajú miestne zdroje.

pellegrini, vila na slavíne

Prezidentské bývanie sa hľadá desaťročia, Pellegrini dedí veľký hriech svojich predchodcov. Čo hovorí úrad a analytik?

29.04.2024 06:00

Bezpečnostný analytik aj Úrad na ochranu ústavných činiteľov uviedli, že vlastné bývanie je potrebné aj kvôli incidentom. Je otázne, či sa budúci prezident Peter Pellegrini bude touto dilemou zaoberať.

Ukrajina, Bohdana

Expert z Ukrajiny: Rozhodujeme sa, či zachránime mestá alebo vojakov

29.04.2024 06:00

Myšlienka predčasných rokovaní o mieri na Ukrajine nie je veľmi populárna, hoci stále viac ľudí v politickom vedení štátu aj vo verejnosti nad ňou uvažuje.

Frederik Mitev

Čísla, fakty, názory.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 6
Celková čítanosť: 19062x
Priemerná čítanosť článkov: 3177x

Autor blogu

Kategórie